Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yerıcı ve yakıcılık rasyoı etkili hammaddelerin “radyoaktif maddeler kadar” teamüllendiği tesislerde bölümleri kocaoğlanrmak için yangın bapları kullanılır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bina midelerinde sırça yahut maden kasa olan henüz hoppa ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişioğlu boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en reva hediye politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık yangın kapısı faik birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Bir gayrı şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının Yangın Çıkış Kapısı önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

Bayağıda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi nasıl ki kapılardır. Bu baplar 360 mertebe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye onat halde üretilmeleridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page