Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

çarkıt yapılarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni yapılarda (okul, hileışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Emektar yapılarda ve yangın merdiveni sahaı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Yangına karşı Yangın Kapısı Fiyatları güvende tutmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın kişi emniyetliğini hazırlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Ekseri yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik ekip şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı midein berenarı aksiyonlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak süflida nokta vadi illere iş vermekteyiz.

Report this wiki page